Izvor: Press, 18.Sep.2014, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Zadovoljan sam žrebom, verujem da možemo da pobedimo!

Najbolji teniseri Srbije i Hrvatske sastaće se od 6. do 8. marta sledeće godine, a domaćin će biti Srbija.

„Zadovoljan sam žrebom pošto igramo kod kuće, a zna se kakvu atmosferu imamo na domaćem terenu. Ove sezone nastupali smo bez trojice velika igrača - Novaka Ðokovića, Janka Tipsarevića i Viktora Troickog, ali imamo mlade tenisere, koji su stasali i pokazali da su spremni da prave dobre rezultate. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Gostovali smo već jednom u Splitu i pobedili, verujemo u sebe, uz igrače koji se vrate imaćemo jedan veoma dobar Dejvis kup tim za sledeću sezonu“, rekao je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:
Teniseri Srbije na startu protiv Hrvatske
Kineskinja Li Na završava karijeru
Ana Ivanović savladala Azarenku i plasirala se u četvrtfinale Tokija
   
On je dodao da još nije odlučeno gde će Srbija dočekati Hrvatsku, ali da se kao jedini logičan izbor izdvaja Beogradska arena.

„Arena se nameće kao najbolji prostor koji može da primi veliki broj navijača. Ovo je veliki svetski, ali i lokalni derbi. Igramo sa komšijama Hrvatima i sigurno će biti mnogo zainteresovanih da prate taj meč. U dogovoru sa igračima donećemo odluku na kojoj podlozi ćemo igrati, a zatim će se rešiti i gde ćemo igrati“, kazao je Obradović. 

Hrvatsku će u meču protiv Srbije predvoditi Marin Čilić, ovogodišnji šampion US Opena.

„On je ostvario veliki uspeh. Marin je izuzetan igrač, ali Dejvis kup je takvo takmičenje da mnogo toga zavisi od atmosfere u timu i forme igrača, koja varira tokom godine. Respektujemo hrvatski tim, ali mislim da imamo prednost, veće iskustvo i fond igrača, koji mogu da preuzmu odgovornost“, zaključio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Dejvis kup

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OBRADOVIĆ: Zadovoljan sam žrebom, prednost domaći teren

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014

Zadovoljan sam žrebom pošto igramo kod kuće, a zna se kakvu atmosferu imamo na domaćem terenu. Gostovali smo već jednom u Splitu i pobedili i verujemo u sebe, istakao je selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović..BEOGRAD - Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.