OVAJ SPORT VIŠE NIJE ZA MENE Tužne reči velikog šampiona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 19:30

"OVAJ SPORT VIŠE NIJE ZA MENE" Tužne reči velikog šampiona (VIDEO)

Miriše na kraj.

Britanski teniser Endi Marej poražen je od Čeha Jakuba Menšika 2:1 (7:6, 6:7, 7:6) u drugom kolu turnira u Dohi, a posle jednog izgubljenog poena nekadašnji gren slem šampion je pokazao frustraciju rekavši da ovaj sport više nije za njega.

Marej se od operacije kuka muči u prethodnih pet godina, ali se i pored tih problema nije predavao. Međutim, čini se da mu samopouzdanja i entuzijazma ponestaje.

Video gde Endi govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da tenis više nije za njega objavio je Skajsport i to je navelo mnoge da pomisle da će Marej veoma ubrzo i obelodaniti da prestaje sa aktivnim igranjem tenisa.

A post shared by Sky Sports (@skysports)

Ovo "mučenje" momaka od preko 35 godina dovoljno govori koliko je nadmoćan Đoković, koji za razliku od svojih kolega sa kojima je proveo mnogo vremena na ATP turu, uspeva da dominira i ostane u vrhu svetskog tenisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.