ORGANIZATORI SU ODLUČILI: Poznat termin meča Đoković - Sandgren! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORGANIZATORI SU ODLUČILI: Poznat termin meča Đoković - Sandgren! (FOTO)

Najbolji srpski teniser igra za plasman u treće kolo Flešing Medouza.

Posle pobede u prvom kolu US Opena nad Mađarom Fučovičem, Novaka Đokovića čeka meč druge runde protiv Tenisa Sandgrena. Amerikanac je prethodno eliminsao Viktora Troickog, pa će najbolji srpski teniser pokušati da se revanšira za poraz dobrog prijatelja.

PENAL? Pogledajte da li je Zvezda oštećena u Salcburgu (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

DELIJE OČIMA NE VERUJU: Pavkov je PUSTIO krv! A potez Turčina RAZBESNEO je sve ZVEZDAŠE! (VIDEO)

KAO NA IGRICI: Prijovićev GOL protiv Benfike zaludeo društvene mreže (VIDEO)

Nole je protiv Martona Fučoviča igrao u popodnevnom terminu, a duel je prekinut upravo zbog navedenog pravila o vrućini.

U drugoj rundi Novak je planiran za prvi od dva meča večernjeg termina, sa početkom od jedan posle ponoći u Srbiji, to jest od 19.00 po vremenu u Njujorku.

Zanimljivo da će Rodžer Federer, koji je svoj meč prvog kola igrao u terminu u kojem će Novak igrati drugog, potpuno zamenio uloge sa Srbinom. Sada će se on nešto ranije naći na terenu, u okviru drugog meča u dnevnom terminu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.