ON BIRA KOME ĆE DA POMOGNE: Treći teniser sveta opleo po KRITIČARIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 08:47

ON BIRA KOME ĆE DA POMOGNE: Treći teniser sveta opleo po KRITIČARIMA!

Za njega humanost nije opcija.

Austrijski teniser Dominik Tim osvrnuo se na kritike koje je dobio povodom stava o pomoći slabije rangiranim kolegama. Tim je prethodno izjavio da ne želi da finansijski pomogne određenim teniserima jer ne smatra da pojedinic to zaslužuju.

Treći teniser planete je zbog toga dobio i kritike od malo poznate teniserke Ines Ibu, koja je napravila video-prilog koji je obišao svet.

- Nisam pogledao ceo video, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali sam video šta je rekla. Problem je što niko nije pročitao ceo intervju koji sam dao. Sve novine i portali su dali neke naslove, što nije fer. Da su ljudi pričotali sve, ne bi se o tome pričalo u ovakvom maniru - rekao je Tim.

Finalista Australijan opena je istakao da on već pomaže određenim igračima.

- Kao što sam rekao, mnogi igrači zaslužuju da dobiju podršku, bez sumnje, ali ja želim da mogu sam da biram kome želim da pomognem i ne želim da me neko tera da bilo kome dajem novac. Već pomažem mladim igračima u Austriji, juniorima. Nikada nisam pričao o tome javno jer to ne radim zbog sopstvenog imidža. To radim jer oni to zaslužuju i ja to želim - jasan je Tim.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda prelepa kanadska teniserka Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.