OLGA UZ MNOGO MUKE SLAVILE: Danilovićeva ostala JEDINA Srpkinja na turniru u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 21:59

OLGA UZ MNOGO MUKE SLAVILE: Danilovićeva ostala JEDINA Srpkinja na turniru u Beogradu

Težak trijumf.

Iako su sve oči ljubitelja tenisa okrenute ka turnirima na Olimpijskim igrama u Tokiju, ima još mesta gde se igraju kvalitetni mečevi. Jedan od njih je Beograd, gde je u toku čelendžer u ženskoj konkurenciji.

Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << atrakcija u Tokiju, a i na terenu mu odlično ide. I trećem kolu ga očekuje duel sa Špancem Alehandrom Davidovičem i veliki je favorit - kvota na Novaka je 1,04, a na pobedu od 2:0 u setovima 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Davidovič.

Srpska teniserka Olga Danilović je uz mnogo muka prošla u drugo kolo.

Ona je sa 2:1 (3:6, 6:4,7:6) savladala Italijanku Kamilu Rosatelo koja je čak 231 mesto lošije rangirana od Olge (372:141).

U drugom kolu Danilovićeva ide na nekada veliku nadu svetskog tenisa, a sada 85. na svetu Holanđanku Aranču Rus.

Ostale srpske igračice su završile takmičenje. Lola Radivojević je sa 2:1 (3:6, 7:6, 6:2) izgubila od Andree Petković (Nemačka), dok je Draginja Vuković sa 2:0 (6:1, 7:6) poražena od Francuskinje Džesike Ponče.

Sve vesti o srpskim sportistima na Olimpijskim igrama čitajte OVDE.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.