OLGA NIJE KRILA KOLIKO JE PONOSNA: Još uvek sam na Rolan Garosu sa Noletom, to je lepo

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 20:37

OLGA NIJE KRILA KOLIKO JE PONOSNA: Još uvek sam na Rolan Garosu sa Noletom, to je lepo

Veliki uspeh srpske teniserke.

Pobeda karijere, uspeh karijere. Olga Danilović je u trećem kolu Rolan Garosa posle pobede protiv Italijanke Jasmin Paolini rezultatom 6:2, 7:5. Lako je sprska tenisrka dobila prvi set, ali je u drugom u kom je gubila sa čak 5:1 dokazala svima da je satkana od šampionskog materijala.

- Olakšanje, sreća, ponosna sam na sebe. Zaostajala sam 5:1 u drugom setu, ali borila sam se poen po poen, nerazmišljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o rezultatu. Nisam igrala dobro do tada, ali sam uvek bila prisutna, nisam odustajala. Imala sam uspone i padove, uživam u ovome - bilo je prvo što je Danilovićeva rekla na konferenciji posle meča.

20 straight sets and 10 wins in a row for Olga Danilovic who's into R3 at Roland Garros, impressive 👏👏 pic.twitter.com/cKGsFWHMPx

— LorenaPopa 🕵️‍♀️🎾 (@popalorena) June 1, 2023

Ona je imala i podršku sa tribina.

- Bilo je mnogo srpskih navijača, ponosna sam kada vidim naše zastave. Lepo je imati podršku, igraju svaki poen sa mnom i glasni su, znam.

Sledeće prepreka je sjajna Ons Žabur, sedma igračica sveta, koja iza sebe ima dva finala na Gren slemovima.

- Gledala sam je, naravno, znam njenu igru jer sam je gledala mnogo puta na TV-u. Uživaću u svakom trenutku na terenu, ona je top 10 teniserka, ali to je vrsta izazova zbog kog svi igramo. Ana i Jelena su mi bile uzori kada sam bila mala, uz Novaka, Viktora i Janka. U turniru sam s Novakom, to je lepo - rekla je jedina preostala srpska predstavnica u singlu uz Đokovića, a potom nastavila:

- Daću sve od sebe, nikad sebe ne otpisujem. Ona je favorit, ja ću da se spremim što bolje mogu. Svi znamo ko je ona i kakva je igračica, ali verujem u sebe i svoju borbu, i uvek se borim do kraja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.