OLGA DANILOVIĆ BEZ TROFEJA: Srpska teniserka propustila FENOMENALNU šansu da osvoji treću WTA titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 16:11

OLGA DANILOVIĆ BEZ TROFEJA: Srpska teniserka propustila FENOMENALNU šansu da osvoji treću WTA titulu

Toliko blizu trijmfa, ali...

Srpska teniserka Olga Danilović u paru sa Kanađankom Eženi Bušar nije uspela da osvoji WTA turnir u Lionu iako su bile na pragu pobede. Njih dve su u finalu izgubile sa 2:1 (3:6, 7:5, 10:7) od Holanđanke Aranče Rus i Slovakinje Viktorije Kuzmove koje su bili prvi nosioci na turniru.

Čukarički posle četiri uzastopne pobede pun samopouzdanja dolazi večeras (19.15) na Marakanu, gde ga čeka duel sa Zvezdom. Dueli ove dve ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po tradiciji obično donesu pobedu crveno-belih i dosta golova, a sada je kvota na kombinazziju 1&GG 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički.

Srpsko-kanadska kombinacija je krenula dobro i povela sa 2:0 u ovodnom setu. Ipak, već u trećem gemu su izgubile servis. Ponovo su došle do prednosti u osmom gemu i u sledećem su privele set kraju.

U drugom setu imale su i dva brejka viška (4:1) i očekivalo se da će rutinski privesti meč kraju., Dozvolile da im se prednost potpuno istopi  i Rus i Kuzmova su povele sa 5:4 i na kraju su stigle do 7:5 i ušlo su u odlučujući treći set.

Produženi taj-brejk do 10 pripao je Rusovoj i Kuzmovoj sa 10:7 iako su Olga i Eženi vodile 7:4.

Tako Olga ostaje na dva WTA trofeja (Taškent 2018. u dublu sa Tamarom Zidanšek iz Slovenije, a ima i jednu WTA titulu u singlu - 2018. Moskva).

BONUS GALERIJA

Pogeldajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRPKINJA BEZ NOVOG PEHARA: Danilović i Bušar bez titule na turniru u Lionu

Izvor: Kurir, 07.Mar.2021

Srpska teniserka Olga Danilović i njena partnerka u dublu Kanađanka Eženi Bušar nisu danas uspele da osvoje titulu na turniru u Lionu, pošto si izgubile od slovačko-holandskog dubla Viktorije Kuzmove i Aranče Rus posle tri seta, 6:3, 5:7, 7:10.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.