Novo polufinale za JJ

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo polufinale za JJ

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale WTA turnira u Dohi.

Jankovićeva je u četvrtfinalu savladala Čehinju Klaru Zakopalovu sa 2:0, po setovima 6:2, 6:4.

Protivnica pete teniserke sveta u njenom drugom polufinalu u poslednjih sedam dana biće Ruskinja Vera Zvonarjova koja je posle maratonskog meča savladala Danijelu Hantuhovu sa 7:5, 6:7, 7:5.

Taj duel je trajao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od tri sata, pa je meč Janković – Zakopalova počeo oko 23 časa po lokalnom vremenu.

Jelena je meč protiv Zakopalove počela veoma dobro. Spasila je jedinu brejk loptu Čehinje, a na drugoj strani je iskoristila jednu od četiri prilika i povela je sa 5:2. U gemu u kojem je Zakopalova servirala za ostanak u setu Jelena je odigrala veoma raznovrsno i iskoristila je prvu set priliku za 6:2.

Početkom drugog seta Jelena je nastavila sa nekarakteristično dobrom igrom prvi som servisu. Povela je sa 2:1, došla je u četvrtom gemu do brejk lopte, ali je onda zadesio veliki peh pošto je u toku gema zatražila medicinski tajm-aut zbog bola u levom kolenu.

Prednost brejka srpska teniserka je zadržala sve do devetog gema kada je dozvolila Zakopalovoj da smanji na 5:4 i vrati se u meč, ali je već u sledećem gemu Jankovićeva ponovo oduzela servis protivnici i tako obezbedila novo polufinale.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković u polufinalu Dohe

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2011

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale WTA turnira u Dohi, pošto je u četvrtfinalnom susretu bila bolja od Čehinje Klare Zakopalove rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:4. Meč je trajao jedan sat i 30 minuta...Jankovićeva je dominirala celim tokom susreta, a služio ju je i prvi...

Nastavak na Vesti-online.com...

JELENA PROTIV ZVONARJEVE ZA FINALE DOHE

Izvor: Kurir, 25.Feb.2011, 00:42

DOHA - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Dohi, pošto je savladala Čehinju Klaru Zakopalovu sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4)..DOHA - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se  u polufinale turnira u Dohi, pošto je savladala Čehinju Klaru Zakopalovu sa 2:0 u setovima...

Nastavak na Kurir...

Jelena kuca na vrata finala Dohe

Izvor: Glas javnosti, 25.Feb.2011

DOHA - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se  u polufinale turnira u Dohi, pošto je savladala Čehinju Klaru Zakopalovu sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4). Meč je trajao jedan sati i 30 minuta...U duelu sa 33. igračicom na WTA listi, Jankovićeva, peti nosilac na turniru, opravdala je ulogu favorita....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.