Novine: Krivokapić na izlaznim vratima vlade; Pad klana

Izvor: B92, 03.Feb.2022, 23:39

Novine: "Krivokapić na izlaznim vratima vlade"; "Pad klana"

Dnevna štampa za petak 4. februar piše o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

"Politika" svoju naslovnu stranu posvetila je, osim susretu Đokovića i Vučića, političkom predizbornom stanju u Srbiji: "Ima li dr Nestorović "recept" za glasače".

Izdanje "Večernjih novosti" bavi se cenama goriva i aktuelnim dešavanjima u Crnoj Gori: "Krivokapić na izlaznim vratima vlade".

List >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Blic" se pozabavio hapšenjem lekara koji je prodavao lažne kovid propusnice, ali i novim detaljima zločina Veljka Belivuka: "Telo Mihajlovića spalili u vikendici u Surduku"

"Kurir" takođe objavljuje detalje razgovora Vučića i Đokovića, kao i godišnjici hapšenja Belivuka i Miljkovića: "Pad klana".

"Alo" piše o mogućem raspustu koji čeka đake i prosvetare sredinom februara: "Za đake radost, roditelje briga".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.