Novi poraz Jankovićeve, Garsija je izbacila na Majorki

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Jankovićeve, Garsija je izbacila na Majorki

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković doživela je četvrti uzastopni poraz, pošto je u prvom kolu turnira na Majorki izgubila od Francuskinje Karoline Garsije 6:4, 6:4.

Janković je čak sedmi put u poslednjih osam mečeva poražena, a treći turnir u nizu završava već na startu. Garsija, koja brani titulu na Majorki, u narednoj fazi sastaje se sa Janom Cepelovom iz Slovačke.

Nagradni fond turnira sa Baleara iznosi 226.750 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Jelena Janković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva ne može nikoga da pobedi

Izvor: B92, 20.Jun.2017

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković doživela je četvrti uzastopni poraz...Jankovićeva je u prvom kolu turnira na Maljorki izgubila od Francuskinje Karoline Garsije 6:4, 6:4...Srpkinja je čak sedmi put u poslednjih osam mečeva poražena, a treći turnir u nizu završava već na startu...Garsija,...

Nastavak na B92...

Novi poraz Jankovićeve, Garsija je izbacila na Majorki

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2017

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković doživjela je četvrti uzastopni poraz, pošto je u prvom kolu turnira na Majorki izgubila od Francuskinje Karoline Garsije 6:4, 6:4...Janković je čak sedmi put u posljednjih osam mečeva poražena, a treći turnir u nizu završava već na startu...Garsija,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.