Novi Sad: Tenis glavom ovog vikenda na Štrandu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2022, 13:18

Novi Sad: Tenis glavom ovog vikenda na Štrandu (AUDIO)

Zanimljiva sportska manifestacija očekuje nas ovog vikenda na novosadskoj plaži “Štrand”. Sportsko udruženje “Tenis glavom 1987” iz Novog Sada ovog vikenda organizuje 36. Prvenstvo Štranda na pesku u Tenisu glavom i 25. Memorijalni turnir ”Vladimir Francišković”.

Tenis glavom na pesku ima svoju vernu publiku već godinama, na novosadskoj plaži Štrand. Tokom vikenda, svi ljubitelji ovog letnjeg sporta moći će da uživaju i posmatraju najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << takmičare iz Novog Sada ali i iz mnogih drugih gradova Vojvodine. Jedan od vodećih organizatora prvenstva Štranda ali i Memorijalnog turnira "Vladimir Francišković", Nikola Mitro najavio je u razgovoru za Radio Novi Sad ovu manifestaciju.

Takmičenja se održavaju na terenu 3 puta 3 metra i igra se gumenom loptom. Mečevi se igraju na dva dobijena seta, do 21 poena. Najboljim takmičarima biće uručene vredne novčane i robne nagrade.

Pozivaju se takmičari i posetioci da ponesu dobru volju i raspoloženje, jer je dobra zabava ovog vikenda na Štrandu zagarantovana.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.