Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2023, 13:51

Nove međunarodne titule za Anastasiju i Uroša

NIŠ

U Sofiji se tokom prošle nedelje igrala završnica međunarodnog turnira u konkurenciji teniserki do 16 godina. Radi se o turniru iz kalendara Tennis Europe, a titulu apsolutne šampionke je ponela Anastasija Cvetković, teniserka Teniske akademije Živković  iz Niša.

                              Anastasija je osvoljila titulu i u singlu i u dublu. U finalu pojedinačne konkurencije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je savladala Zaru Zafirovsku iz Severne Makedonije sa 2:0. Do duple krune je stigla nakon pobede u finalu dubla gde je igrala upravo u paru sa Zarom Zafirovskom. One su savladale par iz Bugarske sa 2:0.

                            Da turnir protekne u znaku niške akademije, doprineo je i Uroš Živković iz Teniske akademije Živković koji je stigao do vicešampionske titule u dublu.

                             Uroš Živković  je nastavio sa dobrim partijama i ove nedelje. On je u paru sa srpskim teniserom Vanjom Nikolićem osvojio dubl na međunarodnom Tennis Europe turniru u Subotici za tensere do 16 godina. (kraj) VP/ MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.