Novaku se ovo nikada nije desilo u karijeri

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 22:43

Novaku se ovo nikada nije desilo u karijeri

Srpski teniser Novak Đoković je pretrpeo poraz od Italijana Janika Sinera 2:1, u okviru polufinala Dejvis kupa u Malagi.

Italijan je napravio veliki poduhvat i posle preokreta došao do pobede. Zahvaljujući tome, njegova reprezentacija se kasnije posle pobede u dublu plasirala u finale turnira.

Siner je pobedom ispisao istoriju protiv Novaka, s obzirom da je napravio veliki poduhvat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pored toga što je prvi teniser, koji je savladao Đokovića još od 2011. godine, to je uradio na neverovatan način.

Italijan je u prvom setu rutinski došao do prednosti, pošto je napravio brejk u trećem i petom gemu – 1:0. Isto je uradio Novak u drugom setu, samo što je oduzeo servis rivalu u četvrtom i osmom gemu.

Usledio je izjednačen treći seti, bez brejkova. U 10. gemu na servis Sinera, Novak je imao 40:0 i tri meč lopte da odvede Srbiju u finale.

Ipak, nije uspeo da iskoristi prednost, Italijan je potom oduzeo servis najboljem teniseru sveta i na svoj rutinski potvrdio pobedu – 2:1.

Siner je tako postao prvi igrač u istoriji, koji je savladao Đokovića, a da je on imao tri set lopte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novaku se ovo nikad nije desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:46

Preuzeo odgovornost za neuspeh...Srpski teniser Novak Đoković je pretrpeo poraz od Italijana Janika Sinera 2:1, u okviru polufinala Dejvis kupa u Malagi...Italijan je napravio veliki poduhvat i posle preokreta došao do pobede. Zahvaljujući tome, njegova reprezentacija se kasnije posle pobede u dublu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.