Novaku se dodatno otvorio žreb, rivali koje je trebalo da dobije u četvrtfinalu i polufinalu, ispali u prvom kolu!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaku se dodatno ''otvorio'' žreb, rivali koje je trebalo da dobije u četvrtfinalu i polufinalu, ispali u prvom kolu!

Dva velika iznenađenja na startu Vimbldona!

Italijanski teniser Tomas Fabijano plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas pobedio Grka Stefanosa Cicipasa posle velike borbe u pet setova - 6:4, 3:6, 6:4, 6:7, 6:3.

Meč Fabijana i Cicipasa, 89. i šestog tenisera sveta, trajao je tri sata i 27 minuta.

Ovo je bila prva pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fabijana nad igračem iz Top 10.

Italijan će u narednom kolu igrati protiv Hrvata Iva Karlovića, koji je ranije danas bio bolji od njegovog zemljaka Andree Arnaboldija u tri seta - 6:4, 6:4, 7:6.

Pored pobede Fabijana za iznenađenje prvog dana pobrinuo se i Čeh Jirži Veseli koji je eliminisao petog tenisera sveta, Nemca Aleksandera Zvereva.

Veseli je pobedio sa 4:6, 6:2, 6:2, 7:5 posle dva i po sata igre.

Naredni protivnik 124. teniseru sveta biće Urugvajac Pablo Kuevas koji je u pet setova bio bolji od Damira Džummhura iz Bosne i Hercegovine.

Svoj put na ovogodišnjem Vimbldonu završio je Španac Pablo Karenjo Busta, pošto je u prvom kolu izgubio od Australijanca Alekseja Popurina.

U drugo kolo danas su se plasirali i Holanđanin Robin Hase, Argentinac Gvido Pelja, Španac Fernando Verdasko, kao i Kanadjanin Miloš Raonić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sjajni Italijan eliminisao Cicipasa

Izvor: B92, 01.Jul.2019

Italijanski teniser Tomas Fabijano plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas pobedio Grka Stefanosa Cicipasa posle velike borbe u pet setova...Meč Fabijana i Cicipasa, 89. i šestog tenisera sveta, trajao je tri sata i 27 minuta i završen je rezultatom 3-2 u korist Fabijana, 6:4, 3:6, 6:4,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.