Novakova odluka prošla ispod radara – ipak nema razloga za brigu VIDEO

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 13:11

Novakova odluka prošla ispod radara – ipak nema razloga za brigu VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković propustio je trening dan uoči meča sa Hubertom Hurkačem, ali je već u četvrtak prepodne njegovim navijačima "laknulo".

"Gazeta delo Sport" je prenela da se najbolji igrač sveta nije pojavio na zakazanom treningu u sredu popodne.

Navodi se, da ako postoji neki konkretan razlog, vrlo verovatno prehlada, koja ne bi trebalo da ga sputa u napadu na polufinale i sedmu titulu na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Završnom mastersu.

Novak je tokom meča sa Janikom Sinerom nekoliko puta duvao nos, dok je "dirigovao" salvom zvižduka koje su dolazile sa tribina Pala Alpitur dvorane.

"Gazeta" piše, pozivajući se na svoje izvore, da je Novak jednostavno uzeo dan odmora kako bi meč sa Hurkačem dočekao spreman.

Novak je od ponedeljka do srede na terenu proveo više od šest sati, te je razumljivo što je odlučio da uzme slobodan dan, kao što je već činio na Rolan Garosu, kada nije, na primer, trenirao pred osminu finala.

Ipak, Novak se dva sata pre duela sa Hurkačem (četvrtak, 14.30), pojavio na treningu i tako potvrdio da je spreman za sedmi susret sa Poljakom.

Inače, Đokoviću ni pobeda ne garantuje plasman u narednu fazu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.