Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2024, 12:47

Novakov poster drži u sobi, a u Indijan Velsu će na teren protiv njega! Ko je Luka Nardi, Đokovićev rival u 3. kolu mastersa u Kaliforniji

Luka Nardi, 123. teniser sveta, protivnik je Novaka Đokovića u 3. kolu Indijan Velsa. Meč je na programu u noći između ponedeljka i utorka, od 2 sata ujutro po srpskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đokovićev naredni rival drži njegov poster na zidu

Izvor: B92, 11.Mar.2024

Italijanski teniser Luka Nardi će put do osmine finala tražiti protiv svog idola Novaka Đokovića...Trenutno 123. na svetskoj listi, napravio je malo iznenađenje i eliminisao 50. na svetu, Kineza Džidžena Džanga, 6:3, 3:6, 6:3...Tako je izborio mesto u šesnaestinu finala gde ga čeka najbolji...

Nastavak na B92...

Ko je anonimus koji je izbacio Novaka: Držao njegove postere na zidu, sad mu naneo jedan od najtežih poraza karijere

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024, 08:11

Od kada je Luka Nardi imao osam godina, na vratima njegove spavaće sobe stajao je poster Novaka Đokovića. Italijanski teniser u Indijan Velsu dobio je priliku da izađe na crtu najboljem igraču sveta - i pobedio ga je. Kao "srećni gubitnik".

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.