Novakov nivo igre viši nego ikada ranije

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018, 04:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novakov nivo igre viši nego ikada ranije"

Nemački teniser Aleksandar Zverev bukvalno je 'počišćen' sa terena u polufinalu mastersa u Šangaju.

Novak Đoković je za svega sat vremena prvi put u karijeri pobedio Zvereva i zahvaljujući tom trijumfu od ponedeljka će biti drugi igrač na svetskoj rang listi.

"Došao sam do polufinala mastersa u Šangaju i veoma sam zadovoljan. Međutim, meč protiv Đokovića bio je čudan. Mnogo sam grešio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i bio sam daleko od moje najbolje igre," izjavio je Zverev.

Peti teniser sveta je i pre meča sa Đokovićem hvalio je Srbina.

"Novakov nivo igre sada je verovatno viši nego ikada ranije. Mislim da je Đoković najbolji teniser na svetu," dodao je Zverer.

Đoković će se u nedelju u 10:30 časova u finalu mastersa u Šangaju sastati sa Hrvatom Bornom Ćorićem, a prenos je na Sport Klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.