Novak razočaran posetom u Areni

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak razočaran posetom u Areni

U dvorani je bilo 13 i po hiljada gledalaca, ali najbolji srpski teniser žalio je što tribine nisu bile pune. "Ne znam zbog čega..."

I Novak Djokovic uzivo gleda Zvezda - CSKA. Video na Mondo Sport fb #novakdjokovic #euroleague #crvenazvezda #cska #djokovic

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Nov 15, 2017 at 9:56am PST

Poznat je Novak Đoković kao veliki navijač Crvene zvezde i povremeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gost na utakmicama košarkaškog i fudbalskog kluba.

Dolazak u Beograd, do nedavno svetski "broj jedan", a svakako najbolji srpski teniser, iskoristio je za odlazak u Beogradsku Arenu na duel košarkaša Crvene zvezde mts i moskovskog CSKA.

U razgovoru sa novinarima istakao je da ga je razočarala poseta od 13.467 gledalaca, koja je večeras ipak bila najveća u Evropi.

"Nisam bio duže vreme na nekoj utakmici, tako da mi je zadovoljstvo što sam tu. Krivo mi je što nije puna Arena. Obično je to standard kada Zvezda igra evroligaške utakmice, pa i Partizan, da se napuni Arena i bude izvanredna atmosfera. Ne znam koji je razlog, neki kažu da je zbog svađe Delija sa klubom, neki jedno, neki drugo, ne znam stvarno... Meni je ovo jedinstveno iskustvo i uvek doživljaj kada dođem da gledam Zvezdu za koju navijam ceo život", izjavio je Đoković.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.