Novak oborio ministra, Savo napao komentatora FOTO

Izvor: S media, 23.Apr.2011, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak oborio ministra, Savo napao komentatora FOTO

Humanitarni fudbalski meč za decu obolelu od raka između tenisera i njihovih prijatelja i ekipe sastavljenu od bivših fudbalera pojačanih javnim ličnostima, doneo je sve ono što fudbal krasi. I lepe akcije, driblinge, golove, ali i duele, startove, padove, umalo i incidente.

Srbija Open: Janko pre Viktora na Noleta

Vladimir Putin prešao na hokej VIDEO

CNN stiže u Beograd zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Novaka VIDEO

Urnebesno: Kako Tipsarević imitira Đokovića VIDEO

Da su bivši fudbaleri zajedno sa "prijateljima sa TV-a" u penzionerskim danima, videlo se već posle desetak minuta jer su ih teniseri nadtrčali, a da su bili malo spretniji sa loptom, pobeda ne bi došla u pitanje. Ovako, morali su malo i na "foru".

Kod vodećeg gola, Novak Đoković se nije ustručavao da oštrim startom obori na leđa ministra inostranih poslova Vuka Jeremića (slika gore, trenutak odgurivanja), a u nastavku akcije Viktor Troicki je sjajno asistirao za 1:0.

Milan Kalinić na golu bio je nemoćan pred prijateljem tenisera, koga su predstavili kratko i jasno – Laki. Nemoćna je bila i odbrana koju su sačinjavali nekadašnji rivali iz večitog derbija, Bata Mirković i Goran Bunjevčević.

Uz njih, tim zvezda kompletirali su još Dragan Ćirić, Dragan Gagi Jovanović, Andrej Kulundžić, Igor Miklja, Savo Milošević, Nenad Jestrović... Upravo su poslednja dvojica zaslužna za izjednačenje, mada je ostala dilema da li je pogodak bivšeg napadača Zvezde postignut iz ofsajda.

Umalo glavni arbitar zbog priznavanja gola nije dobio batine, ali se nekako branio imaginarnim kartonima

Slično je mogao da prođe i komentator Aca Stojanović koji je tokom prvog poluvremena konstantno zadirkivao Savu Miloševića za lošu igru, uzevši ga na zub zbog izjave da u Srbiji nema dobrih komentatora. Rekorder u dresu sa našim nacionalnim obeležjima je uz pomoć Novaka Đokovića čak napao voditelja RTS-a, ali se ovaj nekako izmigoljio.

Kako u drugom poluvremenu nije bilo golova, a trajalo je znatno kraće jer se sudija Džej Ramadanovski brzo umorio, penali su odlučili pobednika. Milan Kalinić je bio sjajan na golu, pa su zvezde odnele važnu pobedu kako bi zadirkivali tenisere za koje su nastupali, pored pominjanih Novaka, Viktora i Lakija, još i Nenad Zimonjić, Janko Tipsarević, Bogdan Obradović, Kei Nišikori, Dušan Lajović, Marko Đoković...

Na kraju, naravno zagrljaji, jer svi su pobedili na stadionu FK Dorćol...
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.