Novak me se plaši, osećam to

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Novak me se plaši, osećam to''

Izgubio je čak 19 mečeva od našeg tenisera, ali...

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka ne može se pohvaliti međusobnim skorom u mečevima sa Novakom Đokovićem, u 27 duela Novak je slavio čak 19 puta, ali na Gren Slem turnirima Švajcarac je neretko umeo da napravi brojne probleme našem teniseru.

Posebno se pamte njihovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dueli na Australijan openu iz 2013. i 2014. godine. Novak je 2013. slavio sa 3:2, peti set je dobio sa 12:10, a godinu dana kasnije Vavrinka mu se revanširao u četvrtfinalu, kada je slavio sa 3:1.

Takođe, Vavrinka je dobio i finale Rolan Garosa protiv Đokovića 2015. godine, pa je sada već dugo svestan da na najvećim turnirima može da iznenadi Novaka, čime se i ovih dana pohvalio, uveren da ga se naš teniser čak i plaši!

"Novak je od velike trojke uvek bio onaj protiv kojeg sam najviše voleo da igram.







Njegov stil mi najviše odgovara iako me pobedio toliko puta da ne mogu ni izbrojati. Znam da me se plaši na Gren Slemovima, osetim to kad izlazimo na teren.







Igrali smo na US Openu i osetio sam da je napetiji jer je bio svestan šta sve mogu da uradim", izjavio je Vavrinka.

-
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.