Novak je kao Roki  morao sam jače da bocnem medveda

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 13:35

"Novak je kao Roki " morao sam jače da 'bocnem' medveda"

Proslavljeni američki teniser Andrea Agasi pre nekoliko godina je radio kao trener sa Novakom Đokovićem.

Ta saradnja nije dugo potrajala, jer je Amerikanac odlučio da je prekine, ali nikada nije bilo do kraja jasno zbog čega se odlučio na takav potez.

Godinama kasnije, Agasi se oglasio i ispričao zbog čega je to uradio, a sve u svrhu Đokovićevog napretka.

"Novaku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio potreban razlog da se bori i da počne da ga zanima. Momenat u kojem sam morao da mu kažem da naša saradnja prestaje je bio zaista težak, to ga je i vratilo na pravi put", rekao je Agasi.

I zaista, Novak je kasnije krenuo ka vrhu, a 2020. godina je šesta u njegovoj karijeri koju završava na vrhu ATP karavana.

Agasi je na zanimljiv način uporedio Đokovića sa likom iz filma "Roki", čuvenog boksera kog je glumio Silvester Stalone.

"Kao u filmskom klasiku \'Roki\', vratio se na svoj put. Možete primetiti da on, kada nađe nešto što mu je potrebno da se fokusira, Novak se prikači za to i krene da igra. Trebalo je da \'bocnem\' medveda malo jače i malo ranije, čini mi se", našalio se Agasi.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.