Novak i ja imamo 50-50 šanse za pobedu

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 08:28

"Novak i ja imamo 50-50 šanse za pobedu"

Peruanski teniser Huan Pablo Variljas kaže da su šanse za pobedu u meču protiv Novaka Đokovića – polovične.

Duel osmine finala Rolan Garosa postavljen je kao drugi na "Filip Šatrije" stadionu, nakon ženskog singla.

Biće ovo prvi međusobni meč dvojice igrača.

"Veoma sam srećan. Igrati protiv jednog od najvećih u istoriji na jednom od najlepših terena na svetu... To me tera da sanjam, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pokušam da pobedim i da tako zaokružim ovu divnu nedelju. Kada se izađe na teren, šanse su 50-50. Na kraju krajeva, igramo jedan na jedan", rekao je Variljas.

Variljas je 94. igrač sveta i ovo mu je najveći uspeh u karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Izgubio bih od Novaka i da sam na 100 odsto"

Izvor: B92, 04.Jun.2023

Peruanski teniser Huan Pablo Variljas svestan je da nije mogao ništa da uradi protiv ovakvog Novaka Đokovića...Srpski as se plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa, dopustivši Variljasu samo sedam gemova...Ovo je svakako veliki uspeh za Variljasa, najveći u karijeri..."Mislim da su ovo bili sjajnih...

Nastavak na B92...

NOVAK ODRŽAO TENISKU LEKCIJU ZA PAMĆENJE Srbin utišao publiku i rivala za novu pobedu bez izgubljenog seta! Novo četvrtfinale na RG za Đokovića!

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jun.2023

Novak Đoković je odigrao strašan meč i pregazio je Huana Pabla Variljasa u tri ekspresna seta. Treći teniser sveta je protiv Peruanca zabeležio pobedu rezultatom 6:3, 6:2, 6:2, a duel je trajao sat vremena i 59 minuta. Izgleda da je do Novaka došla izjava Variljasa koji je pre meča samouvereno...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.