Novak i Jelena žele skromnu svadbu

Izvor: JavneVesti.com, 16.Maj.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Jelena žele skromnu svadbu

Najbolji srpski teniser i njegova verenica venčaće se samo u prisustvu kumova, porodice i najbližih prijatelja, bez zvanica iz svetskog džet-seta.

 
Iako je venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić događaj koji očekuje ceo svet, njih dvoje su odlučili da venčanje bude intimno.
 
Budući mladenci ne žele veliku mrsnu pravoslavnu svadbu sa više stotina zvanica, kakve su uobičajene u Srbiji. Tako među gostima neće biti desetine velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << svetskih zvezda, kako se spekulisalo u medijima, već će poziv dobiti samo nekoliko javnih ličnosti s kojima je par blizak. 
 
Veliki dan za porodice Đoković i Ristić održaće se u julu u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a datum još uvek nisu precizirali. 
 Iako se šuškalo da će na svadbi pevati Zdravko Čolić, kako saznajemo, pop zvezda i mladenci ipak nisu postigli dogovor. S druge strane, Miroslava Ilića još nisu pozvali tim povodom.
- Niti me je iko pozvao na svadbu, niti znam kada će biti. Ali, nadam se pozivu i rado bih pevao na veselju Novaka i Jelene - rekao nam je Miroslav.
 
Mlada će na venčanju već imati zaobljen stomačić, budući da su ona i Novak nedavno objavili vest da će postati roditelji. A kako je nedavno za „Blic“ rekao Novakov brat Đorđe, u porodici Đoković priželjkuju ženskog naslednika.
Podsetimo, Novak i Jelena verili su se u septembru prošle godine, posle osam godina veze. Tada je u šali rekao svojoj dragoj da „uživa dok može, jer će uskoro biti Đoković“. Jelena je izjavila da je bila začuđena što je vest o njihovoj veridbi šokirala svet.
 
- Mi smo toliko dugo u vezi i to je bio sasvim normalan korak. Nisam ja nova Novakova devojka koja je pala s Marsa. Za nas je bilo normalno da odemo u tom pravcu - rekla je buduća gospođa Đoković.
Nestrpljivo čekaju naslednika
 
- Jedva čekam da menjam pelene i da ne spavam noćima. Znam da će to biti veoma teško i da ću biti stalno umoran, ali jako se radujem tom periodu svog života - rekao je Đoković nedugo pošto su Jelena i on otkrili javnosti da čekaju bebu. 
I dok Novak veruje da će mu dete biti motivacija da se vrati na prvo mesto ATP liste, Jelena priprema DVD sa vežbama joge za trudnice.

Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.