Novak i Alkaras imaju iste šanse da osvoje Rolan Garos

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 19:33

"Novak i Alkaras imaju iste šanse da osvoje Rolan Garos"

Američki teniser Rejli Opelka ne igra od prošlog leta zbog povrede kuka.

Amerikanac, koji je poznat po tome da nema dlake na jeziku, za Tenis Čenel je pričao o Rolan Garosu koji počinje za mesec dana.

On smatra da će Rafael Nadal, ako bude igrao u Parizu, biti favort da po 15. put osvoji pehar u Bulonjskoj šumi.

"Ako je Nadal na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rolan Garosu, a meni život zavisi od toga, kladiću se svaki put na njega iz poštovanja, to je jedino što može da se uradi", rekao je Opelka.

Zanimljivo je da je dvojici igrača dao jednake šanse da osvoje titulu-.

"Iza Rafe, rekao bih da je Karlos Alkaras jedini koji može da ga pobedi sada, kao što je i jedini koji može da pobedi Novaka Đokovića na Rolan Garosu. Teško je birati između Novaka i Alkarasa iza Nadala, ali njima dvojici dao bih jednake šanse da osvoje turnir. To pokazuje koliko je Alkaras dobar. Pričate o dvojici najboljih igrača u istoriji, a on de potencijalni favorit protiv njih. Toliko o tome koliko je ova diskusija šašava", poručio je Opelka.

Rolan Garos se igra od 28. maja do 11. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.