Noletova žurka digla Melburn na noge (VIDEO i FOTO)

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noletova žurka digla Melburn na noge (VIDEO i FOTO)

Melburn je ovih dana obojen u crveno-plavo-bele boje srpske zastave zbog Novaka Đokovića.

Da li je Marej "pukao" posle maratonskog poena? (VIDEO)

Novak: Titula za Jelenu i Srbiju (VIDEO)

AO: Đokovićeva teniska lekcija Mareju (FOTO)

Marej poručio devojci da ne dolazi na finale!

Osvajanje Australijan Opena Nole je u društvu trenera Marijana Vajde, fizioterapeuta Miljana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Amanovića, strica Gorana Đokovića i ostalih prijatelja, proslavio uz tradicionalnu srpsku muziku. Slavilo se u lokalnom restoranu, pevalo do zore, a onda je došao red i na australijsku "sedmu silu".



Slavlja je bilo i u Beogradu, Noletovi roditelji su priredili dobru zabavu u testoranu "Novak" na Novom Beogradu.

- Mnogo sam pevao noćas, boli me grlo. Iskreno, osećao sam se neobično, jer se nije događalo u teniskom svetu da neki teniser dovede muzičare u svlačionicu - rekao je Đoković, koji je uspeh proslavio sa organizatorima turnira i sponzorima.

A, šta su na Noletov uspeh imali da kažu nemački mediji možete pročitati OVDE, dok čestitku predsednika Crvene zvezde Vladana Lukića možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.