Nole šalje pozitivne signale - Spreman za Indijan Vels? (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2018, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole šalje pozitivne signale - Spreman za Indijan Vels? (video)

Najbolji srpski teniser šalje pozitivne signale iz Amerike i utisak je da će nastupiti na prvom Mastersu sezone.

Srpski teniser Novak Đoković već neko vreme se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde se sa svojim trenerom Andreom Agasijem priprema za povratak na teren.

Zvanične potvrde da će Novak zaigrati na prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mastersu sezone još uvek nema ali sve vuče ka tome da ćemo Noleta ponovo videti na terenu mnogo brže nego što se očekivalo.

Đoković je danas trenirao na terenima Indijan Velsa i zakazao nove termine za sredinu nedelje kada će početi takmičenje na prvom Mastersu sezone.

Ostaje da sačekamo da Nole izađe u javnost sa konačnom odlukom ali je vrlo verovatno da ćemo Đokovića gledati na turniru koji je osvajao pet puta u karijeri.

Back in the office with @filipkrajinovic #TeamLacoste 🤙🐊🎾 pic.twitter.com/MS9mKYfH3t

Novak Djokovic (@DjokerNole) March 6, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.