Nole: A, sada – Rolan Garos!

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2012, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole: A, sada – Rolan Garos!

Najbolji teniser sveta postavio je sebi novi cilj, odmah posle trećeg trijumfa na Otvorenom prvenstvu Australije.

Američki teniski novinar Met Kronin posle finala Australijan opena je odao priznanje Novaku Đokoviću prilično originalnom porukom.
'Đoković ima još mnogo godina da juri teniske velikane i njihove rekorde, ali ako bi sutra odlučio da se povuče, mogao bi da se okrene za sobom i kaže: &Imao sam fantastičnu karijeru!''.
To >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je veliko priznanje srpskom teniseru, koji je u odnosu na Rafaela Nadala kasnije počeo da žanje trofeje na grend slem turnirima, ali je maestralnim učinkom u poslednjih 13 meseci smanjio razliku na 10:5.
Odlika šampiona je da uvek sebi postavljaju nove ciljeve i da uvek žele više, a Novak Đoković je dokazao da to jeste.
Zato je samo par sati posle trijumfa u Melburnu istakao šta su mu prioriteti u nastavku sezone.
'Posebno ću se pripremati za grend slem turnire i, naravno, za Olimpijske igre u Londonu. Na Rolan Garosu hoću bar da odigram svoje prvo finale. Tamo nikada nisam stigao do meča za titulu, a osećam da sam ove godine spreman za to', rekao je Novak.
Poslednji čovek koji je u isto vreme držao titule sa sva četiri grend slem turnira (to je ono što se u izvornom smislu zove 'Grend slem') bio je Australijanac Rod Lejver 1969. godine.
Na svetskim kladionicama već je u ponudi igra 'Novak Đoković 2012. osvaja i Rolan Garos, Vimbldon i US open', a kvota je 10.
(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.