Ništa od Australijan opena?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 11:23

Ništa od Australijan opena?

AO će najverovatnije biti odložen.

Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu najverovatnije će biti odloženo usled pandemije korona virusa, izjavili su danas predstavnici lokalnih vlasti.

Prvi grend slem turnir u sezoni prema planu treba da se igra od 18. do 31. januara.

Ipak, problem predstavljaju mere karantina u regionu Viktorija.

Viktorija ne dozvoljava ulaz pre kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << decembra, a izvesno je da će se ta zabrana i produžiti na bar još dve nedelje.

Plan je bio da teniseri u Australiju dodju sredinom decembra, kako bi počeli pripreme za sezonu čiji je start zakazan za 1. januar.

Veliki broj tenisera izrazio je nadu da će se takmičenje održati, a medju njima je i svetski broj jedan i prošlogodišnji šampion Novak Đoković, koji je pozvao na "podršku i razumevanje".
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoreno prvenstvo Australije će najverovatnije biti odloženo

Izvor: OkRadio.rs, 25.Nov.2020

Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu najverovatnije će biti odloženo usled pandemije korona virusa, izjavili su danas predstavnici lokalnih vlasti. Prvi grend slem turnir u sezoni prema planu treba da se igra od 18. do 31. januara.   Ipak, problem predstavljaju mere karantina u regionu Viktorija.   Viktorija...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.