Nismo u velikoj prednosti što smo u Adelejdu

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 09:59

"Nismo u velikoj prednosti što smo u Adelejdu"

Šampion US Opena, Dominik Tim, smatra da najbolji svetski teniseri, Novak Đoković i Rafael Nadal nisu u velikoj prednosti što su u Adelejdu.

Odlukom vlasti u Australiji, grupa elitnih tenisera je odvojena od ostalih i u karantinu su u Adelejdu.

Osim Novaka, Rafe i Tima, koji je takođe tamo sa njima, tu su i Serena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vilijams, Naomi Osaka i Simona Halep.

"Karantinska pravila su ista kao u Melburnu, tako da sa te strane nema neke velike prednosti. Naravno, možda je malo prijatnije biti u Adelejdu, gde nije 300 ljudi, već svega nas 20", rekao je Austrijanac za ORF TV.

On je rekao da u njihovom boravku u tom gradu ima i nešto drugo što je pozitivno.

Reč je o egzibiciji 29. i 30. januara na kojij će igrati svi koji su trenutno u Adelejdu.

"Tom egzibicijom ćemo prikupiti novac koji će pomoći ovoj regiji, što je svakako dobra stvar. To će takođe biti prva egzibicija ovde na kojoj će biti gledalaca", zaključio je austrijski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.