Niški teniser osvojio titulu u dublu na turniru u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jan.2020, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški teniser osvojio titulu u dublu na turniru u Beogradu

Na turniru Tennis Europe u Beogradu takmičar Teniske akademije Živković iz Niša Nikola Jović je u paru sa Beograđaninom Nikolom Lulićem osvojio titulu u konkurenciji dublova. Tokom vikenda, još jedan pehar je stigao u vitrine niškog kluba pošto je Anastasija Cvetković osvojila prvo mesto na Otvorenom prvenstvu Niša.

Prvi titulu u 2020. godini mladi Nikola Jović osvojio je u paru sa Lulićem na turniru za tenisere do 14 godina. Ovaj par u finalu je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bolji od Rumuna Livijua Popirlana i Tudora Tibeleae rezultatom 2:0 (7:5, 6:0).

Anastasija Cvetković najbolja na Otvorenom prvenstvu Niša; foto: TAŽ

U Nišu se na terenima Teniske akademije Živković tokom vikenda igralo Otvoreno prvenstvo Niša u konkurenciji teniserki do 12 godina.

Radi se o turniru prve kategorije iz kalendara Teniskog saveza Srbije, a titulu šampionke je ponela Anastasija Cvetković, teniserka Teniske akademije Živković iz Niša - kažu u TAŽ-u.

Anastasija je u finalu savladala Dunju Kulpinac iz Zrenjanina rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). Treće mesto je osvojila Nina Krstić iz TAŽ-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.