Nina i dalje 90. – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina i dalje 90. – MaxBet Sport

Najbolje rangirana srpska teniserka Ivana Jorović zadržala je 90. mesto na WTA listi, dok je Nina Stojanović napredovala za 24 pozicije i sada je 110. na svetu.
Kvota naše kladionice na pobedu Aston Vile protiv Vest Hema je 2.60.
Stojanović je skočila zbog najvećeg uspeha i polufinala turnira u Nančangu i nalazi se na najboljem plasmanu u karijeri.
Srpski broj tri posle dugo vremena je sada Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Krunić – 123. teniserka na planeti, Olga Danilović je 187, Natalija Kostić je 209, a Jovana Jakšić 221.
Među Top10 nije bilo promena, Ešli Barti na samom vrhu ima malu prednost u odnosu na Karolinu Pliškovu i Elinu Svitolinu, četvrta je Naomi Osaka, a peta Bjanka Andresku.

The post Nina i dalje 90. – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Bogdan već legenda srpske košarke?

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019

Dražen Dalipagić, Moka Slavnić, Dragan Kićanović, Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Dejan Bodiroga . . . Bogdan Bogdanović. Imena istinskih asova srpske i jugoslovenske košarke. Dobro ste pročitali sva imena, na toj listi se nalazi as Sakramento Kingsa, dvadesetsedmogodišnji Bogdan...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.