Izvor: RTS, 28.Apr.2021, 16:45

Nina Stojanović u glavnom žrebu Madrida

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u glavni žreb VTA turnira u Madridu, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija savladala Anu Konjuh iz Hrvatske sa 6:4, 6:2.
Nina Stojanović dokazala je da joj prija madridska šljaka, pa je pobedom nad Anom Konjuh obezbedila plasman u glavni žreb turnira.

U meču koji je trajao 80 minuta, srpska teniserka je prva izgubila svoj servis, ali je posle preokreta osvojila prvi set 6:4.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />U drugom delu igre Nina je bila dominantna. Dva puta je oduzimala servis gemove protivnici iz Hrvatske i mirno privela meč kraju - 6:2.
Prethodno je najbolje plasirana srpska teniserka u kvalifikacijama bila bolja od Italijankse Jasmin Paolini. 
VTA turnir u Madridu počinje u četvrtak, a na njemu će učestvovati devet od deset najboljeplasiranih svetskih teniserki.
Turnir u Madridu igra se za nagradni fond od 5.228.930 evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nina Stojanović u glavnom žrebu Madrida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021

Srpska tenisrka Nina Stojanović izborila je mesto u glavnom žrebu turnira u Madridu, pošto je danas u finalu kvalifikacija savladala Hrvaticu Anu Konjuh 6:4, 6:2...Stojanović je bez velikih problema izašla na kraj sa Konjuh i do glavnog žreba došla je posle sat i 20 minuta igre...Turnir u Madridu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.