Nina Stojanović u drugom kolu olimpijskog turnira

Izvor: Beta, 24.Jul.2021, 06:00

Nina Stojanović u drugom kolu olimpijskog turnira

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se danas u drugo kolo Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je pobedila Japanku Nao Hibino sa 6:3, 6:3.Meč Stojanović i Hibino, 90. i 77. teniserke sveta, trajao je nešto manje od sat i po.Stojanović je slabije počela meč, izgubila je servis u četvrtom gemu (1:3), ali je nakon toga vezala pet gemova i povela sa 1:0 u setovima. Srpska teniserka je u četvrtom gemu drugog seta napravila brejk i taj jedan brejk joj je bio dovoljan za pobedu i plasman u drugo kolo.Stojanović će u drugom kolu igrati protiv pobednice meča Marija Sakari - Anet Kontavejt.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nina Stojanović u drugom kolu

Izvor: N1 televizija, 24.Jul.2021

Nina Stojanović prošla je u drugo kolo u singlu na teniskom turniru u Tokiju. Srpkinja je bila bolja od Japanke Hibino 6:3, 6:3.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.