Nikad nisam slomio reket – ugledam se na Nadala

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 13:13

"Nikad nisam slomio reket – ugledam se na Nadala"

Norveški teniser Kasper Rud kaže da je Rafael Nadal neko na kog može da se ugleda.

Jedna od stvari na koje je ponosan jeste činjenica da nikada nije slomio reket.

"Još nisam slomio reket, u tom smislu se ugledam na Rafu. To je mali cilj koji sam postavio, da nikada u karijeri ne uništim reket. To znači da se dobro ponašam na Turu, nadam se da ću moći kao Rafa. Lako je baciti ili uništiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reket kada ste ljuti na sebe ili druge. Ponekad bih voleo da ga bacim, ali to vam ne daje dobru energiju. Nije kriv reket, nego vi", rekao je Rud.

Sušta suprotnost Rudu jeste Nik Kirjos.

"Očigledno je dobar igrač, video sam to prošle godine na Vimbldonu. Zanimljiv lik za gledaoce, donosi stvari koje većina igrača nema. U našem sportu skreće pažnju jer je šoumen, pa je dobar za tenis, čak i ako ne igra previše turnira. Svi znamo kakav igrač može da bude, ljudi žele da ga vide", dodao je on.

Rud će na startu Rolan Garosa igrati protiv kvalifikanta ili laki luzera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.