Nije to veliki problem za Alkarasa, ali...

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 23:08

"Nije to veliki problem za Alkarasa, ali..."

Bivša britanska teniserka Lora Robson smatra da bi Karlos Alkaras mogao da poradi na servisu.

Analitičarka Eurosporta je govorila za "Tennis365" i tom prilikom se dotakla Alkarasa, koji je svestan da će morati još mnogo da radi.

"Mislim da je servis jedina oblast u kojoj bi mogao da napreduje", rekla je Robson i dodala:

"Očigledno da to nije veliki problem jer je osvojio Vimbldon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i US open, uradio je neverovatne stvari tako mlad, ali osećam da mora da pređe na sledeći nivo kada je u pitanju servis. Kao Janik (Siner prim. aut) što je uradio. Mogao bi da potraži neke male promene koje bi mogle da naprave razliku".

Robson tipuje na Janika Sinera kada su u pitanju mlade nade belog sporta.

"U ovom trenutku bih rekla da je to Janik. Osećam da su njegova poboljšanja u poslednjih godinu dana bila primetna. Možete da vidite promene na njegovom servisu, malo je i krupniji sada, iako u tom pogledu još ne može da se poredi sa drugim igračima. Uradiio je mnogo posla, posebno na servisu. Postoji pravi plan kod njega i njegovog tima da radi na novim stvarima, napreduje. Bilo je uzbudljivo gledati ga", kazala je Robson i dodala:

"Nikad nisam bila zabrinuta šta će se dogoditi kada velika trojka ode. Ljudi su govorili isto pre nego što je Rodžer Federer došao. Uvek neko dođe. Karlosa i Janika je uzbudljivo gledati, zabavno. Čini se da uživaju u igri koliko i mi koji ih gledamo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.