Nije Novak, a titula je

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Mar.2023, 01:30

Nije Novak, a titula je

Srpski teniser Hamad Međedović osvojio je danas titulu na ATP čelendžeru u Sekešfehervaru, koji je igran na šljaci u dvorani za nagradni fond od 36.000 evra.
Osmi nosilac Međedović, koji je pre ovog turnira zauzimao 217. mesto na ATP listi, pobedio je u finalu za 40 pozicija slabije rangiranog Hrvata Nina Serdarušića sa 2:0 (6:4, 6:3) za sat i 29 minuta.
Međedović je u prvom setu bio siguran na servisu, a u petom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gemu iskoristio je jedinu brejk loptu.
Dejvis kup reprezentativac Srbije oduzeo je početni udarac protivniku u trećem gemu drugog seta, ali je hrvatski teniser odmah uzvratio.
Novi brejk Novopazarca u sedmom gemu odlučio je pitanje pobednika, da bi u poslednjem, devetom gemu drugog seta usledio još jedan.
Titula u Sekešfehervaru je druga najveća za Međedovića na čelendžerima, posle trofeja iz Lidenšajda početkom jula prošle godine.
Pazarac je u Mađarskoj zaradio 50 ATP bodova i ček na 4.910 evra, a na novoj ATP listi trebalo bi da bude plasiran oko 192. mesta.
On će naredne sedmice nastupiti na ATP čelendžeru iz kategorije 75 na šljaci u Zadru.



Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

SJAJNE VESTI: Trofejan vikend za srpski tenis! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Mar.2023

Bravo! Dejvis kup reprezentativac Srbije, 19 – godišnji Hamad Međedović osvojio je ATP čelendžer u mađarskom Sekešfehervaru, pošto je u finalu pobedio Hrvata Nina Serdarušića 6:4, 6:3. Titula u Sekešfehervaru je druga za Međedovića na čelendžerima, posle trofeja iz Lidenšajda početkom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.