Ni Cirjak nije odoleo ovoj lepoti, zavela ga 44 godine mlađa manekenka; Volim milionere FOTO

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 16:20

Ni Cirjak nije odoleo ovoj lepoti, zavela ga 44 godine mlađa manekenka; "Volim milionere" FOTO

Jon Cirjak, poznati teniski menadžer i predsednik TS Rumunije, bio je u vezi sa rumunskom manekenkom Lauretom Atindehuom. Ona je sada u jednom podkastu ispričala i šta ju je privuklo kod 84-godišnjeg gospodina.

Kako je istakla 40-godišnja lepotica, Cirjakove pare bile su glavni pokretač njihovog odnosa.

"Da, ja sam materijalista! Volim milionere, gospodine! Šta hoćete ako ih volim? Mogu li reći da ih ne volim? Ne nužno milionere! Volim muškarce... Volim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškarce sa statusom. Volim da se osećam dobro. Jeste li videli kako se žena oseća pored milionera, muškarca sa parama? Drugačije je, kao da je njeno" počela je, te dodala da obožava lagodan život.

"Kao da cvetaš, daje ti dobru energiju. Kao da je život lepši. Hoćete da vam lažem da nije lepo? Hoćete da budemo licemeri? Radije bih plakala na jahti u Monaku nego u kolima kod mog oca na selu. Hajde da budemo ozbiljni. Ni ja nisam direktno stigla do milionera, upoznala sam ovog i onog. I on mi se svideo".

"Bilo je lepo da se voziš privatnim avionom, siđeš, pokupi te vozač. A da bi osvojila milionera, moraš da: budeš lepa, pametna, da znaš kako da pričaš, kako da ćutiš, kako da se šališ, i da budeš duhovita. Poslovni ljudi su pod stresom i moraš da imaš takt. Da budeš prijatna i vedra osoba".

Lauret se osećala "kao kraljica" dok je bila u vezi sa njim, ali ne krije da je strahovala od raskida, kad-tad.

"Osećala sam se kao "kraljica kraljica"! Da nisam bila posebna i izuzetna, šta mislite, da li bi me gospodin Ciri i dalje gledao?", otkrila je Lauret Atindehu o podkastu "Tare de tot".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.