Next Gen: De Minor prejak za Kecmanovića

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Next Gen: De Minor prejak za Kecmanovića

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u drugom kolu Next Gen turnira u Milanu.

Bolji od Kecmanovića bio je talentovani Australijanac Aleks de Minor u četiri seta, sa 4:1, 4:3 (7), 1:4, 4:0.

Tako je favorit turnira De Minor obezbedio plasman u polufinale, dok Srbin čeka rasplet trećeg kola.

Kecmanović je već u prvom gemu izgubio servis, pa je De Minor rutinski osvojio prvi set. U drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu je Srbin uzvratio, poveo je 3:1, ali nije uspeo da sačuva prednost.

To je povećalo samopouzdanje Australijancu koji uprkos gubitku početnog servisa, pravi tri-mini brejka za vođstvo 2-0 u setovima.

Kecmanović se ipak vraća u igru odličnim servisom u trećem setu, kada koristi prvi pad koncentracije rivala i koristi drugu brejk šansu koju kapitalizuje za 4:1.

Međutim, Srbin nije imao snage za potpuni povratak u meč, De Minor je nametnuo svoj ritam igre u četvrtom setu i sa dva brejka stavio tačku na meč.

U odlučujućoj rundi Grupe A, Kecmanović će u sredu igrati protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokina, koji je poražen u oba dosadašnja duela.

Drugi poraz je doživeo od Norvežanina Kaspera Ruda posle dvočasovnog maratona u pet setova – 4:3 (2), 3:4 (2), 2:4, 4:3 (2), 1:4.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kecmanović izgubio od De Minora na "Next Generation" turniru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović izgubio je u drugom kolu "Next Generation" turnira u Milanu od Australijanca Aleksa De Minora 4:1, 4:3 (7:4), 1:4, 4:0...Kecmanović je juče savladao Norvežanina Kaspera Rudija 4:3 (7:5), 4:3 (7:5), 4:2 i sa skorom 1-1 sutra će se za plasman u polufinale boriti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.