Nemci ponosni zbog Đokovića!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2013, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci ponosni zbog Đokovića!

Prvi teniser sveta potpisao ugovor sa kompanijom Adidas, čije će patike i dalje nositi na takmičenjima

I dalje igra u adidas patikama: Novak Đoković  

 

Prvi teniser sveta Novak Đoković potpisao je ugovor sa kompanijom Adidas, čije će patike >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i dalje nositi na takmičenjima, saopšteno je danas.

 

Kako se navodi, Đoković je ove nedelje na Rolan Garosu prvi put nosio patike "Barricade 7".

 

"Adidas Barricade su moje omiljene patike. Nosim ih već godinama i isprobao sam sve generacije ovog modela. Imam puno poverenje u ove patike i u njima mi je na terenu jako udobno, što je od suštinskog značaja za tenisera", rekao je Đoković.

"Moji pokreti su veoma specifični i dinamični, uz mnogo iskoraka i proklizavanja, tako da je neophodno da mi patike pružaju pravu stabilnost, ali da u isto vreme imaju optimalnu težinu i da omogućavaju postizanje najboljih rezultata, a to mi Barricade i pružaju. Adidas mi je obezbedio najbolje patike koje mi možda pomognu da prvi put osvojim Rolan Garos", dodao je srpski teniser.

 

Potpredsednik globalnog sportskog marketinga Adidasa Vensan Montaleskot rekao je da je ta nemačka kompanija ponosna što sarađuje sa najboljim svetskim teniserom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i dalje igra u Adidas patikama

Izvor: Kurir, 31.Maj.2013

Najbolji teniser produžio je ugovor sa poznatom kompanijom..BEOGRAD - Prvi teniser sveta Novak Đoković potpisao je ugovor sa kompanijom Adidas, čije će patike i dalje nositi na takmičenjima, saopšteno je danas...Kako se navodi, Đoković je ove nedelje na Rolan Garosu prvi put nosio patike "Barricade...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.