Nema ravnog Federerovoj eleganciji, ali ni diskusije o tome ko je GOAT

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 13:39

"Nema ravnog Federerovoj eleganciji, ali ni diskusije o tome ko je GOAT"

Čuveni teniski trener Patrik Muratoglu još jednom je podvukao da kod njega nema sumnje ko je najbolji teniser svih vremena.

Francuz je u prošlosti često isticao da je prema njegovom mišljenju to Novak Đoković.

Mnogi kao argument u toj raspravi u korist Rodžera Federera govore o uticaju koji je imao na popularizaciji sporta i lepoti njegovog tenisa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Međutim, za Muratoglua postoji samo jedan parametar.

"Nesumnjivo je da nema ravnom Rodžerovoj eleganciji i tenisu koji inspiriše, a isto tako nema diskusije ni o tome ko je GOAT. U toj raspravi, sportska dostignuća su jedino merilo", napisao je na svom "X" profilu Muratoglu.

Bivši trener Serene Vilijams ima to i kako da potkrepi, s obzirom na to da je Đoković teniser sa najviše Grend slem titula, bez da zalazimo dublje u ostale rekorde koji su većinom u Novakovom vlasništvu takođe.

Od 14. januara će Đoković imati priliku da uveća svoj konto na Australijan Openu koji je do sada osvajao deset puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.