Nekoliko minuta posle Novakovog osvajanja Rima, Jelena je OVOM PORUKOM zapalila Instagram (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

Nekoliko minuta posle Novakovog osvajanja Rima, Jelena je OVOM PORUKOM zapalila Instagram (FOTO)

Bila joj je dovoljna samo jedna reč.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković savladao je Švarcmana za novi titulu u Rimu. Srbin je došao do svoje pete titule u glavnom gradu Italije, čime je postao najstariji osvajač ovog turnira. Svega nekoliko minuta nakon što je podigao pehar namenjen pobedniku, na Instagramu se među prvima oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelena.

Svi dobro znaju da je supruga dugi niz godina njegova najveća podrška, a ovoga puta gospođi Đoković bila je dovoljna samo fotografija i jedna reč da napravi pometnju na Instagramu. Jelena je okačila Novakovu sliku i kratku i jasnu poruku "Idemoooooooo".

Očekuje se da će se ona i kasnije oglasiti nekom dužom porukom za supruga, a da je ovo samo prva reakcija na veliku pobedu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.