Ne, stvarno, ovo je najbolji poen stonog tenisa

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne, stvarno, ovo je najbolji poen stonog tenisa

Nije neretka situacija da nam stoni tenis podari neverovatne poene koji ostavljaju gledaoce bez daha.

Slična situacija desila se pre nekoliko dana na turniru u Kuvajtu, kada su se u šesnaestini finala sastali Mizutani Jun i Tijago Apolonija i podarili nam poen koji će konkurisati za najbolji u 2016. godini.

Japanski igrač trijumfovao je u ovom meču, ali će se iz tog duela više pamtiti poen koji su odigrali u jednom od odlučujućih poena petog seta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Neverovatno je šta je Portugalac stizao, ali je na kraju Mizutani pogodio kratku forhend dijagonalu i trasirao put ka osmini finala.

Turnir u Kuvajtu osvojio je Kinez Đike Žang, trenutno četvrti igrač sveta, koji je u finalu napravio iznenađenje i sa 4-1 savladao najboljeg drvenog reketa sveta Ma Longa.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.