Ne bih gledao tenis da ne igraju Novak, Rodžer ili Rafa

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne bih gledao tenis da ne igraju Novak, Rodžer ili Rafa"

Jedan od najboljih igrača snukera svih vremena, Roni O'Saliven imao je veoma uspešnu sezonu.

On je osvojio Masters u Šangaju, Šampionat šampiona, prvenstvo Velike Britanije i još nekoliko titula, a svoja dostignuća poredio je sa velikim šampionima u drugim sportovima.

"Konstantnost je ključ. Sve što je u vezi sa time je savim u redu i posebno ako to traje jedan duži period. Osvojio sam mnogo velikih turnira tokom kojih sam bio pod velikim pritiskom. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da to mora da bude u rangu najvećih dostignuća koje neko može da ostvari u svetu sporta", kaže O'Saliven.

On je sebe uporedio sa golferom Tajgerom Vudsom, ali i teniserima poput Rodžera Federera.

"Najbolji način da osenite svoju karijeru je da se poredite sa drugima. Gledam šta su uradili Rodžer Federer i Tajger Vuds u tenisu i golfu. Oni imaju četiri glavna turnira u godini, dok mi imamo tri, ali ja sam trajao duže, tako da moj rekord izgleda bolje u svetlu toga", dodao je Roni.

On je rekao i da gleda ta rade igrači koji nisu tako uspešni u svetu sporta.

"Ono što me zaista zanima su oni ljudi koji rade nešto zaista posebno. Nikad ne bih gledao tenis da se ne radi o Federeru, Đokoviću i Nadalu. Ne bih gledao ni fudbal ako Mesi ne igra, kao što ni golf ne bih pratio da nema Vudsa. Prebacio bih se na nešto drugo", zaključio je O'Saliven.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.