Navratilova obolela od raka

Izvor: RTS, 07.Apr.2010, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navratilova obolela od raka

Najtrofejnija teniserka sveta Amerikanka češkog porekla Martina Navratilova izjavila je za američki časopis "Pipl" da boluje od raka dojke.

Navratilova je opisala teške trenutke kroz koje je prošla kada je u februaru saznala rezultate biopsije.

"Ta vest me je potpuno šokirala. Krenule su mi suze, jer jednostavno nisam očekivala takav udarac, s obzirom da sam naučila da svoj život držim pod kontrolom. Ovo je nešto na šta ne mogu da utičem", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Navratilova.

Pedesetčetvorogodišnja Navratilova, koja je u karijeri osvojila rekordnih 59 gren slem titula u singlu, dublu i mešovitim parovima, započeće sa šestomesečnom terapijom zračenjem u maju, a prema prvim procenama, prognoze za izlečenje su veoma dobre.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navratilova boluje od raka

Izvor: Mondo, 07.Apr.2010

Bivša najbolja svetska teniserka Martina Navratilova saopštila je da boluje od blažeg oblika raka dojke, ali da su prognoze lekara veoma pozitivne.

Nastavak na Mondo...

Navratilova boluje od raka dojke

Izvor: BBC na srpskom, 08.Apr.2010, 10:40

Londonski listovi osvrću se na vest da je teniserka Martina Navratrilova, devetostruki šampion turnira u Vimbldonu, obelodanila da boluje od raka dojke.

Nastavak na BBC na srpskom...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.