Naučio sam iz poraza od Novaka, ne saplićem se dva puta na isti kamen

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 14:53

"Naučio sam iz poraza od Novaka, ne saplićem se dva puta na isti kamen"

Karlos Alkaras, drugi teniser sveta, uspešno je započeo takmičenje na turniru u Buenos Ajresu.

Španski teniser je pobedio Kamila Uga Karabelija, 6:2, 7:5 i plasirao se u četvrtfinale.

Posle meča, Alkaras je odgovarao na pitanja novinara, a jedno od njih se odnosilo i na to šta je naučio u porazima prošle godine.

Teniser iz Murisije je podvukao da neće dozvoliti da mu se ponove neki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minusi iz prošlosti.

"Ja sam momak koji su uvek trudi da se ne saplete o isti kamen dva puta, onaj sam koji uči iz grešaka i postaje bolji. Rekao sam na konferenciji za medije posle poraza od Đokovića na Rolan Garosu da ne bih uradio istu stvar u istoj situaciji, da ću napredovati. To sam i uradio na Vimbldonu", kaže Alkaras.

Šampion Vimbldona je ubeđen da je potpuno sazreo kao igrač.

"Morate da napredujete, ima mnogo mečeva i mnogo uspona i padova. Pokušavamo da rastemo na svakiom meču, tako da je i Karlos zreliji. Od Vimbldona, sezona nije bila sasvim dobra i naučili smo iz toga kako nam se isto ne bi ponovilo ove godine", zaključio je Alkaras.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.