Natalija Stevanović ostvarila rang karijere u dublu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Mar.2024, 19:25

Natalija Stevanović ostvarila rang karijere u dublu

Na najnovijoj WTA listi, u kategoriji dublova, teniserka iz Niša Natalija Kostić ima najbolji plasman u dosadašnjoj karijeri - ona je trenutno 174. na svetu. Na rang-listi u pojedinačnoj konkurenciji Nišlijka je na 176. mestu i druga je srpska teniserka na listi, iza Olge Danilović koja je 133. igračica sveta.
29-godišnja teniserka napravila je važan rezultat - ove nedelje zauzima 174. mesto u konkurenciji dublova. Ona je ove godine u paru sa Ukrajinkom Valerijom Strakovom igrala u četvrtfinalu turnira nagradnog fonda od 100.000 dolara u Meksiku.
U konkurenciji singlova Stevanovićeva je na 176. mestu, dok je je najbolji plasman u karijeri bilo 145. mesto jula prošle godine....
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.