Naslovna strana za utorak, 20. novembar 2018. godine

Izvor: Beta, 20.Nov.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovna strana za utorak, 20. novembar 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka najviše pišu o zasedanju generalne skupštine Interpola na kojem bi trebalo da se glasa o prijemu Kosva u svetsku policijsku organizaciju.ALO  -  "Nema nastavka dijaloga dok Priština ne povuče mere", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.  BLIC  -  "Zašto vlasti treba Šešelj u Skupštini", list piše da Srbija promoviše osobe osudjene za ratne zločine. "Novakova godina čuda", o teniseru Novaku Djokoviću koji je opet postao prvi teniser sveta.VEČERNJE NOVOSTI  -  O generalnoj skupštini Interpola list piše "Prete i po toaletima kamče glas za 'Kosovo'". "Zabranjuju robu iz centralne Srbije", o zabrani uvoza proizvoda na kojima ne piše "Republika Kosovo". "Penzionerima dva puta po 7.000 u 2019. godini", o isplati države za najstarije gradjane Srbije.DANAS  -  Lider francuske levice Žan-Lik Melanšon o ceremoniji obeležavanja sto godina od primirja u Prvom svetskom ratu za list kaže "Odsustvo poštovanja prema srpskom narodu". Bivša članica Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Gordana Suša za list kaže "REM radi po direktivi SNS". U tekstu "Za naprednajčke medije najviše gradskog novca", list piše koji mediji su od Grada Beograda dobili najviše novca za sufinansiranje.INFORMER  -  "Albanci mi spremaju poternicu Interpola", kaže bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SAZNAJEMO Kosovo nije "prošlo" na prvom glasanju u Interpolu

Izvor: Blic, 20.Nov.2018

Prilikom prvog glasanja u Generalnoj skupštini Interpola takozvano Kosovo nije dobilo potrebnu većinu od dve trećine članica Interpola za prijem u ovu svetsku policijsku organizaciju, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.