Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 14:31

Naši teniseri već dočekali Novu godinu

Ni poslednji dan u 2023. godini nije prošao bez važne pobede naših sportista.
Preneli smo danas, naši teniseri učestvuju na Junajted kupu u australijskom Pertu, gde je danas naš tim savladao Kinu sa 2:1 u pobedama.
Srbiju su u ovom meču predstavljali Novak Đoković i Olga Danilović, koji su odlučujuću pobedu uspeli da izbore u miks-dublu.
Zanimljivo je što je taj meč završen osam minuta pre ponoći u Pertu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pa je iskorišćena prilika i da se na teniskom terenu dočeka Nova godina.
U prilogu možete da pogledate te detalje, uz Novaka i Olgu tu su bili i ostali članovi našeg tima – Natalija Stevanović, Hamad Međedović, Nikola Ćačić, selektor Troicki…
Uz ove svečane scene iz Perta, i “Sportske“ svim našim vernim čitaocima žele srećnu i uspešnu 2024. godinu, a našim sportistima nove medalje i titule, pogotovo na Olimpijskim igrama u Parizu.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ubedljiv poraz Stevanovićeve – Srbija eliminisana

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 14:10

Tim Srbije porazom je završio učešće na Junajted kupu u Pertu...Posle Novaka Đokovića, poraz u singlu je doživela i Natalija Stevanović, od nje je posle 64 minuta igre bila bolja Ajla Tomljanović, 6:1, 6:1...Tako je Australija stekla prednost od 2-0 čime je izborila plasman u polufinale takmičenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.