Napucao Đokovića u Rimu – sada poručuje: Dobri smo VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 20:51

Napucao Đokovića u Rimu – sada poručuje: Dobri smo VIDEO

Britanski teniser Kameron Nori kaže da je izgladio odnos sa Novakom Đokovićem.

Njih dvojica su poslednji okršaj imali u Rimu, kada je Nori, prilično neshvatljivo, rešio da napuca lopticom srpskog tenisera.

Taj potez nije izgledao nenameran, a na kraju je trijumf rezultatom 6:3, 6:4 odneo Đoković.

"Dobri smo. Razgovarali smo. Sada smo dobri. Na kraju krajeva, pobedio je", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Nori za "Tajms" i dodao:

"Težak je protivnik. Pogodiš dobar udarac, pravo na liniju, trebalo bi da je viner, ali on vrati. Imaš još jednu šansu, promašiš malo teren i poen je otišao. Gura vas sve više i više do tačke gde morate da savršeno pogodite. Teško je igrati kada osećaš da moraš da budeš savršen. To vam kvari koncentraciju. Teško je, ali i izazovno".

Đoković je u nedelju osvojio Rolan Garos, pobedom nad Kasperom Rudom.

"Gledao sam finale Rolan Garosa sa Kasperom pre neki dan i isto se dogodilo. Igrao je dobro, imao svoje šanse, ali je uvučen u nadigravanje. Interesantno je videti kako Đoković to radi. Što više igrate protiv vrhunskih igrača, više naučite", istakao je Nori.

Inače, Novak protiv Norija vodi sa 3-0 u pobedama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.