Naomi Osaka postala je majka

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 11:27

Naomi Osaka postala je majka

Bivša prva teniserka sveta, Japanka Naomi Osaka (25) postala je majka devojčice, javlja magazin People.

Bebu je rodila u Los Angelesu, a ovo joj je prvo dete s reperom Kordaeom. Izvor blizak Naomi je za strane medije potvrdio da su mama i beba dobro.

Podsetimo, Osaka je objavila da je trudna 11. januara 2023.

"Jedva čekam da se vratim na teren, ali evo malo novosti o životu za 2023. Proteklih nekoliko godina bilo je u najmanju ruku zanimljivo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smatram da su najizazovnija razdoblja u životu možda i najzabavnija. Ovih nekoliko meseci daleko od sporta doista mi je dalo novi osećaj zahvalnosti za igru kojoj sam posvetila svoj život", napisala je tada.

Osaka i njein partner Kordae zajedno su od 2019. godine i muzičar ju je često bodrio na tribinama tokom mečeva. Neko vreme je nije bila na terenu, zbog mentalnih problema koji su se prvi put javno pokazali 2021., kada je bila pod ogromnim stresom na obaveznoj press-konferenciji na Roland Garosu, s kojeg se na kraju povukla. Otkrila je da je imala duga razdoblja depresije otkako je osvojila prvi Grand Slam 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.